Rakennusvalvonta ja -suunnittelu Tampereen seudulla

Ota yhteyttä

Tampereen seudulla toimiva RK-Suunnittelu palvelee rakentajia rakennusvalvonta- ja rakennussuunnittelutehtävissä. Suunnittelemme muun muassa kerrostaloja ja rivitaloja isännöitsijöille, rakennusalan yrittäjille sekä asunto-osakeyhtiöille, mutta palvelemme myös esimerkiksi omakotitalorakentajia. Tarjoamme myös muut rakennustöihin tarvittavat palvelut, kuten vastaavan työnjohtajan ja projektijohdon palvelut, teemme rakennusten ja perustusten suunnittelun sekä laadimme tarkat kustannusarviot. 

 

Olemme toimineet rakennusalan suunnittelutöissä jo yli 20 vuotta, joten tiedämme, mitä laadukas ja lait täyttävä rakentaminen vaatii. Palvelemme myös pienrakentajia!

Palvelumme

  • Vastaavan työnjohtajan palvelut ja valvontatyöt: jokaisessa rakennuslupaa edellyttävässä rakennustyössä tulee olla vastaava työnjohtaja. Hän varmistaa, että rakennustyöt sujuvat aikataulun mukaisesti ja tarvittavat lupa- ja sopimusasiat ovat kunnossa.
  • Rakennussuunnittelu: luomme tarkat suunnitelmat, jotka vastaavat rakennuksen käyttötarkoitusta, laatuvaatimuksia sekä rakentamista sääteleviä lakeja ja määräyksiä.
  • Rakennesuunnittelu (RAK)
  • Perustusten suunnittelu: esimerkiksi talopaketteihin ei yleensä kuulu perustussuunnitelmaa – toimistomme vastaa myös tähän tarpeeseen.
  • Kustannusarviot: kustannusarvio on tärkeimpiä rakentamiseen liittyviä suunnitelmia, meiltä saat tarkan laskelman.
  • Projektinjohto: johdamme hankettasi aina investoinneista alkaen takuuaikaisiin tehtäviin saakka.

Kevyempi urakka asiantuntijan avulla

Tavoitteemme on helpottaa rakentajan urakkaa ja tarjota tälle alan ammattilaisen tuki pitkin projektia. Pyydä tarjous tai kysy lisää
rakennusvalvonta-, -suunnittelu- tai muusta työstä, jolle tarvitset tekijän. Meillä on ilo palvella! Toimimme Tampereen seudulla. Voit myös
käydä katsomassa referenssit-sivulla muutamia toteuttamiamme kohteita.