Rakennusvalvonta ja -suunnittelu Tampereen seudulla

Olemme kokenut kumppani pientalojen rakennushankkeisiin

Tampereen seudulla toimiva RK-Suunnittelu palvelee pääasiassa omakotitalorakentajia rakennusvalvonta- ja rakennussuunnittelutehtävissä (myös suurempia kohteita koskevat palvelut on mahdollista toteuttaa). Olemme toimineet rakennusalan suunnittelutöissä jo yli 20 vuotta, joten tiedämme mitä laadukas ja lait täyttävä rakentaminen vaatii. Ota yhteyttä!

Palvelumme

  • Rakennusvalvonta: rakennusvalvonta varmistaa, että rakentaminen sujuu asianmukaisesti aikataulussaan ja lupa- ja sopimusasiat ovat kunnossa.
  • Vastaava työnjohtaja: jokaisessa rakennuslupaa edellyttävässä rakennustyössä tulee olla vastaava työnjohtaja.
  • Rakennussuunnittelu: luomme tarkat suunnitelmat, jotka vastaavat rakennuksen käyttötarkoitusta, laatuvaatimuksia sekä rakentamista sääteleviä lakeja ja määräyksiä.
  • Rakennesuunnittelu (RAK)
  • Perustusten suunnittelu: esimerkiksi talopaketteihin ei useinkaan kuulu perustussuunnitelmaa, toimistomme vastaa myös tähän tarpeeseen.
  • Kustannuslaskelmat: kustannusarvio on tärkeimpiä rakentamiseen liittyviä suunnitelmia, meiltä saat mahdollisimman tarkan laskelman (yhteistyössä Setico Oy).
  • Projektinjohto: johdamme hankettasi aina investoinneista alkaen takuuaikaisiin tehtäviin saakka.

Kevyempi urakka asiantuntijan avulla

Tavoitteemme on helpottaa rakentajan urakkaa ja tarjota tälle alan ammattilaisen tuki pitkin projektia. Pyydä tarjous tai kysy lisää rakennusvalvonta-, -suunnittelu- tai muusta työstä, jolle tarvitsen tekijän. Meillä on ilo palvella! Toimimme Tampereen seudulla. Voit myös käydä katsomassa Referenssit-sivulla muutamia toteuttamiamme kohteita.

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse