Kattavaa korjausrakentamista Tampereen seudulla

Ota yhteyttä

Uudisrakentamisen lisäksi RK-Suunnittelu tarjoaa monipuoliset korjausrakentamisen palvelut. Asiakkaitamme ovat yhtä lailla sekä yksityiset, taloyhtiöt että muut rakennusliikkeet.

 

Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri projekti, meiltä löytyy osaamista ja kokemusta erilaisista korjausrakentamisen haasteista. Palvelumme ovat joustavia ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti, joten otathan rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista ja luotettavaa kumppania korjausrakentamiseen Tampereen seudulla! Palvelemme myös pienrakentajia!

Korjausrakentamista perinteitä kunnioittaen

Me uskomme, että korjausrakentamisessa on tärkeää ymmärtää korjattavan kohteen rakennusaikainen historia ja sen mukana tulleet ominaisuudet. Siksi me perehdymme aina huolellisesti kohteen historiaan ennen korjaustöiden aloittamista.

 

Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja varmistaa, että korjaustyöt tehdään asianmukaisesti ja kestävästi. Tarkka tutkimus auttaa meitä myös löytämään ratkaisuja, joilla säilytetään kohteen alkuperäinen arvo ja ominaisuudet, samalla kun pidämme huolen siitä, että korjaukset täyttävät nykypäivän standardit ja vaatimukset.

Katso referenssimme

Tasapaino uuden ja vanhan välillä

Korjausrakentamisessa on tärkeää löytää tasapaino vanhojen ja uusien materiaalien käytössä. Me mietimme aina huolella korvaavia materiaaleja, jos alkuperäisten materiaalien käyttö ei ole mahdollista tai suositeltavaa.

 

Toisinaan alkuperäiset materiaalit ovat liian kuluneita tai korvaamattomia. Tällöin me etsimme korvaavia materiaaleja, jotka ovat samankaltaisia kuin alkuperäiset materiaalit, jotta saamme säilytettyä kohteen alkuperäisen ilmeen ja arvon.

Saat meiltä myös valvontatyöt

Tarjoamme asiakkaillemme korjaustöiden suunnittelun ja toteutuksen lisäksi myös valvontatyöt. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja siksi tarjoamme kokonaisvaltaista lähestymistapaa korjausrakentamiseen – suunnittelusta valvontaan asti.

Tilaa valvontatyö